Αναπαλαίωση

Lepouris Auto Service Center.

Στις εγκαταστάσεις μας στις Αφιδνές Αττικής, λειτουργεί ανεξάρτητο τμήμα ανακατασκευής-αναπαλαίωσης κλασσικών αυτοκινήτων.

Με εικοσαετή και πλέον εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής αυτοκινήτων (restoration), και έχοντας ήδη ολοκληρώσει την ανακατασκευή πολλών αυτοκινήτων, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν και να διεκπεραιώσουν όλες τις εργασίες που απαιτούνται, ώστε το δικό σας κλασσικό όχημα να σας παραδοθεί στην κατάσταση που ήταν όταν βγήκε από την γραμμή παραγωγής.

Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται η μεγιστοποίηση της μεταπολιτικής αξίας του οχήματός σας με το μικρότερο για εσάς δυνατό κόστος ανακατασκευής.

Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, αναθέστε τους την ανακατασκευή-αναπαλαίωση του κλασσικού οχήματός σας και δείτε το να μεταμορφώνεται ακριβώς στο όχημα που έχετε φανταστεί.

Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για ραντεβού με παροχή δωρεάν εκτίμησης του κόστους των εργασιών που θα απαιτηθούν.                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

Εξειδικευμένο Συνεργείο Μεσαίων & Βαρέων Φορτηγών MERCEDES

Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, για οποιαδήποτε εργασία αφορά το επαγγελματικό σας όχημα. Τα επαγγελματικά οχήματα εξυπηρετούνται πάντα κατά απόλυτη προτεραιότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα επιστραφούν άμεσα σε εσάς για να συνεχίσετε τις εργασίες σας. Η επαγγελματική επιπέδου ποιότητα των εργασιών μας σε συνδυασμό με τον ασύγκριτα προσιτό τιμοκατάλογο μας και την άμεση παράδοση των επαγγελματικών οχημάτων, αποτελούν τους βασικότερους λόγους για να εμπιστευθείτε στους τεχνικούς μας το επαγγελματικό σας όχημα. 

 

Μετατροπές - Βελτιώσεις - Ανταλλακτικά - Tuning - Ειδικές Κατασκευές

Ότι και αν έχετε ονειρευτεί για την μεταμόρφωση, τροποποίηση ή την βελτίωση (tuning) του οχήματός σας, οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να εφαρμόσουν τις αλλαγές που επιθυμείτε στο όχημά σας. Η πολυετής εμπειρία, η υλοποιημένη βελτίωση δεκάδων αυτοκινήτων σε συνδυασμό με την ποιότητα των εργασιών και τον συμπιεσμένο κόστος, είναι οι λόγοι που μπορείτε πλέον να ολοκληρώσετε στις εγκαταστάσεις μας την μετατροπή που επιθυμείτε. Δωρεάν εκτίμηση του συνολικού κόστους της μετατροπής, (εργασίας & ανταλλακτικών).