Φανοποιείο

Lepouris Auto Service Center.

Το υπερσύγχρονο Φανοποιείο μας, διαθέτει φούρνο βαφής, ηλεκτρονικές καλύμπρες, σύγχρονο μετρικό σύστημα, ηλεκτροπόντα, θέσεις προεργασίας βαφής, ανεξάρτητο χώρο προετοιμασίας χρωμάτων, και έχει την δυνατότητα  να καλύψει κάθε σας ανάγκη όπως :

  • Αποκατάσταση βουλιαγμάτων, γρατζουνιών & φθορών.
  • Επισκευές από ατύχημα.
  • Αισθητικές αποκαταστάσεις, γυάλισμα φαναριών, κέρωμα, αποκατάσταση χρώματος.

Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στην επαγγελματική εμπειρία των τεχνικών μας για την επαναφορά της εμφάνισής του στην αρχική του κατάσταση.
Παρέχεται πλήρης υποστήριξη για την άψογη εμφάνιση του αυτοκινήτου σας από την μικρότερη φθορά έως και την πλήρη επαναφορά του μετά από οποιοδήποτε ατύχημα.

Αποζημιώσεις – Συνεργαζόμενο Φανοποιείο ασφαλιστικών εταιριών.

Εφόσον έχετε εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα και αναθέσετε στην εταιρία μας την επισκευή του οχήματός σας, αναλαμβάνουμε για εσάς όλες τις διαδικασίες διεκπεραίωσης για την αποζημίωσή σας από την ασφαλιστική εταιρία μέχρι και την τελική αποπληρωμή.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και έτσι είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από τις μεταφορές, τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τις καθυστερήσεις. Συμπληρώστε τα σχετικά έντυπα κατά την παράδοση του οχήματός σας και μπορείτε να μην ασχοληθείτε με τίποτα που να αφορά το ατύχημα, την επισκευή ή την αποζημίωση του οχήματός σας.  Όταν όλες οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και το όχημά σας θα είναι πλέον στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε εμείς για την παραλαβή του.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Εξειδικευμένο Συνεργείο Μεσαίων & Βαρέων Φορτηγών MERCEDES

Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, για οποιαδήποτε εργασία αφορά το επαγγελματικό σας όχημα. Τα επαγγελματικά οχήματα εξυπηρετούνται πάντα κατά απόλυτη προτεραιότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα επιστραφούν άμεσα σε εσάς για να συνεχίσετε τις εργασίες σας. Η επαγγελματική επιπέδου ποιότητα των εργασιών μας σε συνδυασμό με τον ασύγκριτα προσιτό τιμοκατάλογο μας και την άμεση παράδοση των επαγγελματικών οχημάτων, αποτελούν τους βασικότερους λόγους για να εμπιστευθείτε στους τεχνικούς μας το επαγγελματικό σας όχημα. 

 

Μετατροπές - Βελτιώσεις - Ανταλλακτικά - Tuning - Ειδικές Κατασκευές

Ότι και αν έχετε ονειρευτεί για την μεταμόρφωση, τροποποίηση ή την βελτίωση (tuning) του οχήματός σας, οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να εφαρμόσουν τις αλλαγές που επιθυμείτε στο όχημά σας. Η πολυετής εμπειρία, η υλοποιημένη βελτίωση δεκάδων αυτοκινήτων σε συνδυασμό με την ποιότητα των εργασιών και τον συμπιεσμένο κόστος, είναι οι λόγοι που μπορείτε πλέον να ολοκληρώσετε στις εγκαταστάσεις μας την μετατροπή που επιθυμείτε. Δωρεάν εκτίμηση του συνολικού κόστους της μετατροπής, (εργασίας & ανταλλακτικών).