Συνεργείο

Lepouris Auto Service Center - Συνεργείο Αυτοκινήτων, Μεσαίων και Βαρέων Φορτηγών Mercedes Benz.

Η πολυετής εμπειρία μας, η κορυφαία εκπαίδευση του προσωπικού μας και οι αμέτρητοι ικανοποιημένοι ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες μας, εγγυώνται την ποιότητα των μηχανολογικών εργασιών που υλοποιούνται στον χώρο μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας παραμένουν στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε μηχανολογική εργασία αφορά το όχημά σας (Διάγνωση - Service - Επισκευή) και είναι σε θέση να την διεκπεραιώσουν γρήγορα και με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

Το τμήμα Service της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα με απόλυτη εξειδίκευση στα οχήματα smart και Mercedes Benz.

Μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς για οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες:

  •  Βασικά, προγραμματισμένα και έκτακτα Service.
  •  Μηχανολογικές εργασίες και επισκευές.
  •  Βελτιώσεις κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων, φρένων και αναρτήσεων, διαφορικών,  σουστών κ.α.
  •  Επισκευές υδραυλικών συστημάτων ανάρτησης.
  •  Ηλεκτρονικός έλεγχος -  Ηλεκτρολογείο.
  •  Γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
  •  Αντικατάσταση κρυστάλλων.

Στην διάθεσή σας  για οποιαδήποτε πληροφόρηση σας που αφορά  Τεχνικά θέματα, καθώς και για την άμεση εξυπηρέτησή σας.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Εξειδικευμένο Συνεργείο Μεσαίων & Βαρέων Φορτηγών MERCEDES

Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, για οποιαδήποτε εργασία αφορά το επαγγελματικό σας όχημα. Τα επαγγελματικά οχήματα εξυπηρετούνται πάντα κατά απόλυτη προτεραιότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα επιστραφούν άμεσα σε εσάς για να συνεχίσετε τις εργασίες σας. Η επαγγελματική επιπέδου ποιότητα των εργασιών μας σε συνδυασμό με τον ασύγκριτα προσιτό τιμοκατάλογο μας και την άμεση παράδοση των επαγγελματικών οχημάτων, αποτελούν τους βασικότερους λόγους για να εμπιστευθείτε στους τεχνικούς μας το επαγγελματικό σας όχημα. 

 

Μετατροπές - Βελτιώσεις - Ανταλλακτικά - Tuning - Ειδικές Κατασκευές

Ότι και αν έχετε ονειρευτεί για την μεταμόρφωση, τροποποίηση ή την βελτίωση (tuning) του οχήματός σας, οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να εφαρμόσουν τις αλλαγές που επιθυμείτε στο όχημά σας. Η πολυετής εμπειρία, η υλοποιημένη βελτίωση δεκάδων αυτοκινήτων σε συνδυασμό με την ποιότητα των εργασιών και τον συμπιεσμένο κόστος, είναι οι λόγοι που μπορείτε πλέον να ολοκληρώσετε στις εγκαταστάσεις μας την μετατροπή που επιθυμείτε. Δωρεάν εκτίμηση του συνολικού κόστους της μετατροπής, (εργασίας & ανταλλακτικών).