Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές – Ηλεκτρονικές εργασίες :

Ηλεκτρολογικές επισκευές, Κατασκευή και τοποθέτηση ηλεκτρικών παράθυρων, Εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων, Επισκευή μίζας, δυναμό & ηλεκτρονικού εγκεφάλου, κάθε τύπου.

Ειδικές Κατασκευές – Μετατροπές :

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, Χειροποίητα συστήματα διεύθυνσης, Ρυθμιζόμενα ψαλίδια, Ακρόμπαρα – σαμφόρ, Χειροποίητες εξατμίσεις & χταπόδια.

Συγκολλήσεις παντός τύπου :

Συγκολλήσεις μετάλλου & αλουμινίου, Επισκευή – συγκόλληση πολυεστερικών & πλαστικών προφυλακτήρων.

Ανταλλακτικά :

Ανταλλακτικά παντός τύπου, επιβατικών μεσαίων και βαρέων φορτηγών, (μηχανικά & φανοποιείας ), Γνήσια after market  αξεσουάρ, Μεταχειρισμένα  ανταλλακτικά.

Ζάντες – Ελαστικά :

Μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη & τύπους ελαστικών & ζαντών, Αλλαγή ελαστικών, ζυγοστάθμιση, επισκευή ζαντών.                                                                                                                                                                                                                                                          

Εξειδικευμένο Συνεργείο Μεσαίων & Βαρέων Φορτηγών MERCEDES

Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, για οποιαδήποτε εργασία αφορά το επαγγελματικό σας όχημα. Τα επαγγελματικά οχήματα εξυπηρετούνται πάντα κατά απόλυτη προτεραιότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα επιστραφούν άμεσα σε εσάς για να συνεχίσετε τις εργασίες σας. Η επαγγελματική επιπέδου ποιότητα των εργασιών μας σε συνδυασμό με τον ασύγκριτα προσιτό τιμοκατάλογο μας και την άμεση παράδοση των επαγγελματικών οχημάτων, αποτελούν τους βασικότερους λόγους για να εμπιστευθείτε στους τεχνικούς μας το επαγγελματικό σας όχημα. 

 

Μετατροπές - Βελτιώσεις - Ανταλλακτικά - Tuning - Ειδικές Κατασκευές

Ότι και αν έχετε ονειρευτεί για την μεταμόρφωση, τροποποίηση ή την βελτίωση (tuning) του οχήματός σας, οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να εφαρμόσουν τις αλλαγές που επιθυμείτε στο όχημά σας. Η πολυετής εμπειρία, η υλοποιημένη βελτίωση δεκάδων αυτοκινήτων σε συνδυασμό με την ποιότητα των εργασιών και τον συμπιεσμένο κόστος, είναι οι λόγοι που μπορείτε πλέον να ολοκληρώσετε στις εγκαταστάσεις μας την μετατροπή που επιθυμείτε. Δωρεάν εκτίμηση του συνολικού κόστους της μετατροπής, (εργασίας & ανταλλακτικών).